tiistai 10. maaliskuuta 2015

Uusi tuleminen vol. XXX

Hejsan!

Blogi on elänyt hiljaiseloa hyvän tovin. Aika on kulunut kuin siivillä ja tekemistä on riittänyt. Kaikessa kiiressä jostain on pitänyt luopua ja täällä se on ollut bloggaaminen.  Syksystä nyt suurempaa kirjoitettavaa olis ollutkaan, treenattua tuli mutta niin tuli myös syötyäkin. Joulun jälkeen havahduin pöhöttyneeseen ulkomuotoon ja tänään tulikin päivä nro 58 ilman karkkia täyteen. Muita herkkuja on tullut syötyä silloin tällöin, mutta sokerikoukusta olen päässyt eroon.

Muuten homma on joulun jälkeen lähtenyt mukavasti rullaamaan ilman turhaa stressiä. Vaakaa olen päättänyt olla tuijottamatta suuremmin, sillä lihasmassaa ja voimaa talven aikana on kroppaa tullut hyvin. Totta kai kiloja saisi lähteä ihannekroppaan ainakin sellaiset 15kg, mutta stressaamalla niistä saa vai hallaa aikaan. Kesää kohti lähtee taas aerobinen treenikin taas rullaamaan, kun lenkkily palaa kuvioihin. Talvella ei ole juokseminen pahemmin napannut, mutta kevät tekee ihmeitä :) Lenkkikaveria olenkin itse asiassa vailla, olisiko Tampereen suunnalla muita lenkkiseuraa vailla? Jos tätä nyt enää kukaan edes lukee..

Bloggaan tällä hetkellä tabletilla, joten tästä tulee tällainen pieni herättely vain. Palaan lähiaikoina pidemmällä tarinalla :) Tabletin takia en pysty edes lisäämään kuvia...

Huutakaa hep, joilla on vielä kiinnostusta lueskella mun höpinöitä :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä mielelläni lukisin sun höpinöitä:) -Laura-

    VastaaPoista
  2. Moikka! Miten siellä kevät/kesä on sujunut? Vieläkös oot tulossa takasin? :) Kerrohan kuulumisia kun kerkiät!

    VastaaPoista